Word sponsor!

We willen zoveel mogelijk kinderen bereiken met onze petpretpakketten. Daarnaast zien we steeds meer bedrijven en organisaties die het belangrijk vinden dat kinderen aandacht hebben voor duurzaamheid en techniek. Deze twee ambities kunnen we nu combineren, doordat het mogelijk is om petpretpakketten te sponsoren waardoor deze gratis beschikbaar gesteld kunnen aan kinderen, bijvoorbeeld via scholen, verenigingen en bso’s.

 

cropped-Favicon-PetPretPakket.jpg

De mogelijkheden

Als eerste zou u natuurlijk kunnen denken aan het afnemen van een aantal stuks Flessenpost voor de kinderen van uw medewerkers. Plaats daarvoor een bestelling in onze webshop en laat de Flessenpost afleveren op u bedrijf. In een breder perspectief kunt u namens uw bedrijf een aantal stuks Flessenpost aanbieden bij scholen, bso’s of verenigingen in de regio waar uw bedrijf gevestigd is. 

Traject op maat

Heeft u wel interesse om mee te doen, maar niet specifiek een school, bso of vereniging in gedachten, neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken of te kijken naar een traject op maat.

De voordelen voor uw bedrijf

Door mee te doen als sponsor versterkt u op een eenvoudige manier de (lokale) maatschappelijke betrokkenheid van uw organisatie. Uw bedrijf wordt bovendien zichtbaar op onze website als partner van PetPretPakket.

Steun het goede doel!

Van elke petfles die we voor onze Flessenpost en PetPretPakketten gebruiken doneren we €0,25 aan Stichting Leergeld.

Leergeld laat kinderen weer meedoen! Kinderen gaan sporten of krijgen muziekles. Ook kan er vaak een (tweedehands) fiets of computer geregeld worden als een kind die niet heeft. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld helpt kinderen van 4 tot 18 jaar die in gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau opgroeien. Zij dreigen sociaal geïsoleerd te raken omdat de kosten van een schoolreisje of het lidmaatschap van een sportvereniging onoverkomelijke financiële hindernissen zijn.

Leergeld wil kinderen, naar eigen keuze, mee laten doen op gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn.

Nederland circulair

In 2050 moet heel Nederland circulair zijn. Een forse ambitie die komende jaren steeds meer aandacht krijgt. We zijn natuurlijk al volop bezig, maar er moeten nog veel stappen gezet worden. Zeker als je R-ladder van circulaire economie in ogenschouw neemt.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat we de kinderen van nu daarin op een actieve, positief en vooral prettig manier in meenemen. Zij zijn tenslotte de generatie die in de toekomst het verschil gaan maken om ook daadwerkelijk de circulaire economie te laten draaien.

2050 Nederland circulair R-ladder circulaire economie kinderen generatie toekomst

Het verschil voor de toekomst

Wij hebben de overtuiging als we kinderen nu op een laagdrempelig manier bewust te maken en spelenderwijs te activeren, dit het verschil voor de toekomst maakt. De PRETfactor is daarbij voor ons het vertrekpunt, waarmee de impact wordt vergroot.

Daarnaast vinden we dat wij ook het voorbeeld moeten geven door de PetPretPakketten samen te stellen met zoveel mogelijk eerder gebruikte grondstoffen. Deze verwerven we door ‘urban mining’, waarmee we onze boodschap ook breder in de samenleving laten zien.